Predstavitev

Todd Greene, lastnik in oblikovalec Aveline brivnika, je prav tako ustanovitelj in direktor podjetja HeadBlade – vodilni ponudnik vrhunskih izdelkov za britje in nego lasišča od leta 1999. V zadnjih 20 letih je HeadBlade prejel mednarodne nagrade in priznanja za svoje revolucionarne modele. Toddov originalni dizajn HeadBlade je tudi v stalni zbirki Muzeja moderne umetnosti!

Kaj skriva ime Aveline?

Kot ponosni lastnik neodvisne družbe postavljamo v ospredje poslovanja prav odnose, ki družbi predstavljajo veliko vrednost. Za popolni razvoj brivnikov s proizvodnimi partnerji sodelujemo že od leta 2010. Najnovejša kreacija brivnika Aveline je dobila ime po hčeri ponosnega lastnika blagovne znamke. Aveline ima le pet let in že sedaj obožuje barvo in obliko njenega soimenskega izdelka.

Čas razvoja in izdelave izdelka

Številni uporabniki izdelkov HeadBlade so v preteklih letih stopili v stik z nami, da bi razkrili kako njihove partnerice uporabljajo HB izdelke za lastno nego telesa. Želja po nastanku brivnika za ženske je bila prisotna in zelo zaželjena. Po letih oblikovanja, načrtovanja in izpopolnjevanja mehanizma za sprostitev rezila smo veseli, da lahko predstavimo nov dizajn za ženske – Aveline Razor.