Kje lahko kupim Aveline izdelke?

V spletni trgovini https://avelinerazor.si Vam ponujamo nakup celotne linije brivnikov, izdelkov za nego telesa ter dodatnih rezil Aveline. Naročene izdelke dostavljamo preko poštne službe GLS Slovenija.

Kakšni so stroški dostave/pošiljanja izdelkov?

Za dostavo izdelkov na območju Slovenije uporabljamo GLS Slovenije, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi. Stroški pakiranja in pošiljanja blaga znašajo za dostavo v Sloveniji 4,99€, ne glede na velikost in težo pošiljke. DDV je že vštet v ceno dostave.

Kakšen je proces vrnitve/zamenjave izdelkov?

Kupec naročenega blaga ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči na e-naslov info@avelinerazor.si ali na tel. št. +386 41 898 421, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Rok začne teči en dan po datumu prevzema naročenega blaga. Za več informacij o vrnitni/zamenjavi izdelka si preberite splošne pogoje poslovanja.

Katere vrste plačil sprejemate?

Ne glede na izbran način plačila artiklov boste račun za nakup artiklov prejeli na vaš e-naslov takoj po dostavi paketa oziroma v fizični obliki takoj po prevzemu paketa. Na voljo so vam številni načini plačila: z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun podjetja (po ponudbi/predračunu)**.
**Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre naročilo naprej v proces obdelave.

Kako dolgo traja dostava naročenih izdelkov?

Artikli gredo na pot v najkrajšem možnem času (če so le-ti na zalogi v našem centralnem skladišču). V nasprotnem primeru garantiramo rok dostave najkasneje v 14 dneh od vašega potrjenega naročila.

Kako spremenim ali prekličem naročilo?

Če želite spremeniti ali preklicati Vaše naročilo, nam pošljite e-pošto na info@avelinerazor.si ali nas pokličite na +386 41 898 421. Vaše naročilo bomo spremenili ali preklicali. Če je izdelek že zapustil skladišče, Vam na žalost naročila ne bomo mogli spremeniti temveč samo odpovedati.

Kako dolgo lahko uporabljam rezilo Aveline?

Življenjska doba rezila je odvisna od vrste/debeline dlake/lasu, dolžine in pogostosti britja. Rezila naj bi trajale od 6 do 10 britev. Ne pozabite do so to le grobe ocene – življenska doba oz. uporabnost se lahko od osebe do osebe razlikuje.

Da bi vaša rezila trajala dalje, priporočamo, da jih čistite in jih pustite, da se temeljito posušijo. Nikoli ne hranite brivnika z glavo, obrnjeno navzdol.

Kako lahko zamenjam rezila oz. britvico?

Aveline Razor ima edinstven potisni gumb, ki se nahaja v bližini treh srebrnih kroglic na koncu brivnika. S pritiskom na gumb se bo brivna glava oz. britvica samodejno sprostila iz enote brivnika. Preprosto odstranite britvico in jo zamenjajte z novo (brivna glava je na mesto, ko bo vstavitvi rezila zaslišite “klik”). Sedaj ste pripravljeni za britje z novim rezilom.