Ljubezen na prvi dotik

Večina novih brivnikov se osredotoča na izboljšave rezil.
Aveline Razor se osredotoča in zajema celosten pristop procesa britja.

Spoznajte več

01. Natančna in kakovostna rezila

Vsaka brivna glava oz. britvica sestoji iz šest vrhunskih rezil za maksimalno gladkost ter natančnost. Glava brivnika omogoča, da se brivnik premika v več smereh ter doseže še tako skrite dlačice. Pro-Vitamin vložek vsebuje vitamin E, Aloe vero in olje sivke.

02. Oprijem brez drsenja – 4 načini britja

Brivnik ima odličen oprijem – slednji vam ne bo izpolzel iz rok ter preprečil dodatne ureznine. Ergonomska oblika ponuja več načinov držanja brivnika ter zagotavlja večjo natančnost in nadzor nad britjem. Izberite način, ki se vam  najbolj prilega. Brivnik omogoča point, pinch, palm in pull britje.

03. Primeri uporabe

Oglejte si različne primere uporabe brivnika Aveline

Aveline Razor ponuja edinstveno vzmetenje in prilagodljiv ter nedrseč prstni obroč, ki vam omogoča britje po občutku.
Britje z uporabo dveh kontaktnih točk ustvarja “vzmetenje”, ki omogoča, da se rezila samodejno prilagajajo vsaki krivulji na vašem telesu. Brivnik zato lahkotno, hitro, samozavestno in super-učinkovito drsi po vaši koži. Nič več ponavljanja britja po istih področjih telesa. Ena poteza je vse kar potrebujete.
Uporaba dveh kontaktnih točk (masažne krogljice in glava rezila) prav tako omogoča enostavno vodenje britvice po koži za dosego najboljšega britja.
Vsestranska oblika brivnika vam omogoča, da si zberite način britja, ki se vam najbolj prilega.

Zagotovite si svojega